Share

Eersteklasser Fémina White Star Woluwe speelde het voorbije weekend twee wedstrijden met inzet binnen de 24 uur. Op zaterdag 13 april 2019 ging het op bezoek bij Club Brugge in de topper in eerste klasse. De dag nadien speelde het de halve finale van de Beker van België. En ze deden dat met inzet, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en klasse!

Op zaterdag 13 april 2019 wonnen ze in eerste klasse hun topaffiche met 0-7 op Club Brugge en dat gaf hen ongetwijfeld een boost om het ook op zondag 14 april 2019 op bezoek bij KAA Gent Ladies uit de Super League in de halve finale van de Beker van België goed te doen. In Oostakker hield het team van coach Tamara Cassimon lange tijd gelijke tred met de vrouwelijke Buffalo’s maar uiteindelijk plaatste KAA Gent Ladies zich wel voor de finale!

Bekijk de video met de goals in KAA Gent Ladies – FWS Woluwe dankzij Vrouwenteam TV:

KAA Gent Ladies won dus met 5-1 dankzij doelpunten van Elena Dhont (1-0, 20ste minuut), Lynn Senaeve (1-1 op strafschop, 35ste minuut) voor FWS Woluwe, Lenie Onzia via Tess Karihisarli (2-1, 40ste minuut), Tine Schryvers (3-1, 55ste minuut), Lenie Onzia (4-1, 64ste minuut) en Lenie Onzia op aangeven van Tine Schryvers (5-1, 65ste minuut). De aftrap werd gegeven door Jess Thorup, de Deense coach van de mannelijke Buffalo’s!

Luister naar Morgane Wijns (FWS Woluwe) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Elena Dhont (KAA Gent Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Shari Van Belle (KAA Gent Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tine Schryvers (KAA Gent Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Nicky Evrard (ex-KAA Gent Ladies, nu FC Twente) dankzij Vrouwenteam TV:

KAA Gent Ladies speelt op paasmaandag 22 april 2019 om 16 uur de finale in Denderleeuw tegen Standard, dat een dag eerder met 4-1 won tegen KRC Genk Ladies.

Foto – (c) KAA Gent Ladies

Lees nog meer over Club Brugge – FWS Woluwe via:

https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=48199

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share