Share

Ook Justien Odeurs, de doelvrouw van bekerwinnaar Lierse en van de Belgian Red Flames, heeft inmiddels zekerheid over haar toekomst. Ze verlaat België om in Duitsland te gaan voetballen. Na lange onderhandelingen tekende ze uiteindelijk voor één seizoen met een optie op een tweede jaar bij de Duitse Bundesligaclub FF USV Jena!

Justien Odeurs bij de voorstelling bij haar nieuwe club FF USV Jena! - Foto (c) FF USV Jena

Justien Odeurs bij de voorstelling bij haar nieuwe club FF USV Jena! – Foto (c) FF USV Jena

De voorbereiding begint voor Justien Odeurs, geboren op 30 mei 1997 en met al 15 interlands achter haar naam, meteen en op zaterdag 23 juli 2016 staat er al een oefenduel tegen de Belgische landskampioen Standard op het programma. In de competitie begint FF USV Jena met een wedstrijd kort tegen de Belgische grens. Op zondag 4 september 2016 staat immers Bayer 04 Leverkusen – FF USV Jena op het programma. De week nadien speelt FF USV Jena thuis tegen landskampioen Bayern München en voor een ontmoeting met Tessa Wullaert en VfL Wolfsburg is het wachten tot de laatste speeldag van de heenronde. Op de 11de speeldag op zondag 18 december 2016 ontvangt FF USV Jena immers de Duitse bekerwinnaar en UWCL-finalist.

Lees nog meer over FF USV Jena:

Website FF USV Jena

Voor nog meer over Tessa Wullaert ga naar:

Vrouwenteam.be

Share