Share

Met Jette van Vlerken en tweevoudig Belgisch international Caroline Berrens hebben nog twee ex-speelsters van het in de Super League ter ziele gegane Lierse SK een nieuwe club gevonden voor het nieuwe seizoen. Zij trekken allebei richting Nederland en gaan voetballen voor FC Eindhoven in de Hoofdklasse op zondag, dat is het derde niveau in Nederland.

Caroline Berrens (links) en Jette van Vlerken (rechts) proberen tijdens de bekerfinale 2016 Pauline Crammer (RSC Anderlecht) de bal af te snoepen! Foto - Sportpix.be / David Catry

Caroline Berrens (links) en Jette van Vlerken (rechts) proberen tijdens de bekerfinale 2016 Pauline Crammer (RSC Anderlecht) de bal af te snoepen! Foto – Sportpix.be / David Catry

Caroline Berrens speelde in het verleden voor Vlimmeren, RSC Anderlecht en Lierse waar ze de voobije twee seizoenen de Beker van België won. Jette van Vlerken speelde voor ze bij Lierse terechtkwam voor Willem II en PSV Eindhoven. Ook zij won vorig seizoen de Beker van België!

FC Eindhoven zakte vorig seizoen uit de Topklasse naar de hoofdklasse en wil dus op het eerste zicht zo snel mogelijk terug omhoog!

Lees nog meer over de overstap via:

Vrouwenvoetbalnieuws.nl

Bekijk ook video’s rond de voorbereiding op het nieuwe seizoen:
Vrouwenteam TV

Share