Share

Er zijn de voorbije maanden tal van transfers tot stand gekomen in het Belgische en internationale voetbal. Speelsters trokken naar het buitenland of gingen van de ene club in de Women’s Lotto Super League naar de andere of verlieten zelfs het vrouwenvoetbal op het hoogste niveau.

Raquel Viaene in actie bij KAA Gent Ladies vorig seizoen in de Women’s Scooore Super League! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Raquel Viaene is een van die laatsten want zij koos voor een nieuwe uitdaging bij SK Staden in de eerste provinciale West-Vlaanderen bij SK Staden. Raquel speelde in de jeugdreeksen bij SK Oostnieuwkerke vooraleer ze acht seizoenen bij vrouwelijk blauw-zwart speelde en daar de promotie van de tweede klasse naar de Women’s Super League meemaakte. Vervolgens speelde de speelster die ook in actie kwam bij de nationale jeugdselecties (WU16, WU17 en WU19) het voorbije seizoen voor KAA Gent Ladies. Nu kan je haar dus terugvinden bij SK Staden.

Raquel Viaene destijds bij de Belgian Red Flames U15 in een oefenwedstrijd tegen een selectie uit het Amerikaanse Virginia! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

SK Staden gaat toekomende zondag 28 augustus 2022 in de Beker van West-Vlaanderen op bezoek bij de vlot scorende tweede provincialer K. dNS Heule met aftrap in de Steenstraat 132 in Heule. De week nadien begint voor SK Staden de competitie in de eerste provinciale met op zondag 4 september 2022 om 15 uur een thuiswedstrijd in het Sportcentrum De Wankaarde tegen KSV Rumbeke. Op zondag 11 september 2022 om 14 uur tenslotte gaat SK Staden op de tweede speeldag op bezoek bij Cerkelladies Brugge, dat zijn thuiswedstrijden speelt in het Domein Gulden Kamer aan de Geralaan 62 in 8310 Sint-Kruis (Brugge).

K. dNS Heule een ploeg die makkelijk scoort! Foto – (c) K. dNS Heule

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

Share