Share

Sara Yüceil was de voorbije week na haar debuut bij Marseille in het gelijkspel op bezoek bij het vrouwenvoetbalteam van Girondins de Bordeaux even terug in België om met de Belgian Red Flames de historische en allereerste kwalificatie voor een groot tornooi mee te beleven.

Een dag voor het galaduel in Leuven tegen Engeland spraken we even met haar over het hoe en waarom van haar transfer.

Luister naar Sara Yüceil:

Wie Belgian Red Flame Sara Yüceil dit weekend aan het werk wil zien in de uitwedstrijd met Marseille op bezoek bij Paris Saint-Germain in de D1 Féminine kan daarvoor terecht op zondag 25 september 2016 om 15 uur in Saint-Germain-en-laye waar de wedsrijd gespeeld wordt in het stade Georges Lefèvre! De toegangsprijs is 10 euro!

Lees meer over de Belgian Red Flames:
Vrouwenteam.be

En bekijk ook nog de After Movie rond België – Engeland met dank aan de KBVB:

Share