Share

Janice Cayman speelde tien jaar geleden al een halve finale van de UEFA Women’s Champions League met het Franse Juvisy. Ze had toen ook al een eerste keer kennisgemaakt met voetbal in de Verenigde Staten. Inmiddels is duidelijk dat de speelster van Olympique Lyonnais door het gebrek aan visie en doortastend beleid bij de KBVB nooit een WK zal mogen spelen maar ondertussen kon ze dus wel haar autobiografie ‘I did it’ voorstellen die op papier gezet werd door auteur Raf Willems.

Janice Cayman aan de bal voor de Belgian Red Flames op maandag 18 juli 2022 op het EK 2022 in het Engelse Manchester tegen Italië! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

De voorstelling vond plaats op maandag 13 maart 2023 in het LITC Center van sponsor Nike in Laakdal en ook collega Luc Calleeuw ging daar naartoe om enkele interviews te maken rond het boek van de tweevoudige Gouden Schoen en Belgische recordinternational die op het einde van dit seizoen haar club Olympique Lyonnais zal verlaten.

Luister naar Janice Cayman (Olympique Lyonnais) dankzij Luc Calleeuw:

Luister naar collega Red Flame Julie Biesmans (PSV Eindhoven) dankzij Luc Calleeuw:

Luister naar Seka Dobric, de moderator bij de boekvoorstelling, dankzij Luc Calleeuw:

Luister naar auteur Raf Willems dankzij Luc Calleeuw:

Nog meegeven dat het boek ‘I did it’ van Janice Cayman en geschreven door Raf Willems te verkrijgen is voor de prijs van 22,5 euro via diverse kanalen. Dus via uw dagbladhandelaar en/of boekenwinkel maar ook online.

Lees meer hierover via:

Website Fnac

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share