Share

Bij Sterrebeek kwamen ze vorige week met een Tienfie na de winst met dubbel cijfers 10-0 tegen het derde team van RSC Anderlecht. Het zet blijkbaar aan tot nieuwe ideeën want Cerkelladies Brugge stuurde na de overwinning thuis tegen KFC Merelbeke een Schoenfie de wereld in.

Cerkelladies Brugge had na 8 speeldagen 2 keer gewonnen, 4 keer de punten gedeeld en 2 keer verloren. De voorbije weken werd er 4-4 gespeeld op Olsa Brakel, bleef het thuis 0-0 tegen HO Wolvertem Merchtem en werd er met 3-0 verloren op bezoek bij KAA Gent Ladies C. Ook thuis tegen KFC Merelbeke liep het niet meteen vlot want de ‘Groentjes’ kwamen op achterstand na een schot naar de eerste paal van Leen Vervynckt dat ook doel trof (0-1) maar de gelijkmaker kwam er nog voor de rust toen Eline Devolder de voorzet gaf naar Silke Ampe. Zij legde de bal vervolgens af voor Shauni Thomas die de bal uiteindelijk in de rechter winkelhaak krulde (1-1). In de tweede helft zorgde Eline Devolder met een trap op doel zelf voor de 2-1 na een lobpas door het midden van captain Sam Westphal. Leni Biebuyck legde tenslotte de eindcijers vast met een voorzetschot die door de bezoekende doelvrouw Sara Sorgeloos enkel nog in eigen doel kon worden getikt (3-1).

En ook nog een winfie in de kleedkamer na de winst! Foto - (c) ELDVCLB

En ook nog een winfie in de kleedkamer na de winst! Foto – (c) ELDVCLB

Na deze overwinning staat Cerkelladies Brugge nu op een gedeelde 8ste plaats met KSK Beveren in tweede klasse A. Op zaterdag 19 november 2016 gaat het team van trainer Martin Westphal op bezoek bij ASE De Chastre met aftrap om 17 uur. Daarna volgen twee thuiswedstrijden eerst op zaterdag 26 november 2016 tegen het beloftenteam van SV Zulte Waregem en de week nadien op vrijdag 3 december 2016 volgt de derby tegen Club Brugge. Beide duels staan om 14u30 op het programma en worden gespeeld in het Domein Gulden Kamer, Geralaan 5 in Sint-Kruis Brugge!

Voor nog meer over Cerkelladies Brugge:
Website Cerkelladies Brugge

Bekijk de Tienfie van Sterrebeek:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de 2de klasse A:
Vrouwenteam.be

Share