Share

Op donderdag 29 juni 2023 heeft de FIFA het officiële lied voor de FIFA Women’s World Cup bekendgemaakt. Het gaat om het nummer “Do it again’ van Benee featuring Mallrat en dat is vanaf vandaag ook live beschikbaar op alle grote muziekplatforms.

 

 

Het nummer werd gemaakt door twee vrouwelijke artiesten uit de gastlanden (Benee uit Aotearoa, Nieuw-Zeeland en Mallrat uit Australië) en geeft de essentie weer van eenheid, viering en empowerment die de FIFA Women’s World Cup definieert. Deze twee artiesten hebben hun krachten gebundeld om een lied te maken die hopelijk de hele wereld kan boeien en ook een onvergetelijk soundtrack voor het tornooi kan worden.

Luister naar “Do it again” van Benee featuring Mallrat via You Tube:

Official Song FIFA Women’s World Cup 2023

Nog meegeven dat er met al meer dan 1,1 miljoen verkochte tickets (de match Australië – Ierland is al uitverkocht bijvoorbeeld) voor de negende editie van dit tornooi al fans uit meer dan 150 verschillende landen zullen afzakken naar Australië en Nieuw-Zeeland. Daardoor is deze FIFA Women’s World Cup op weg om het meest bezochte zelfstandige vrouwensportevenement ooit te worden.

 

 

Artiesten Benee en Mallrat zullen op donderdag 20 juli 2023 ook het podium betreden tijdens de openingsceremonie van de FIFA Women’s World Cup 2023, die zal plaatsvinden in het Eden Park in Auckland (Tāmaki Makaurau), om daar een live-uitvoering te geven van “Do It Again”. Daarna neemt gastland Nieuw-Zeeland het op tegen Noorwegen, dat met een titel in 1995 één van de vier deelnemende wereldkampioenen is. De andere drie zijn de Verenigde Staten (4 wereldtitels), Duitsland (2 wereldtitels) en Japan (1 wereldtitel).

Lees nog meer over de artiesten Benee en Mallrat via:

Website Stuff.co.nz

Er zijn ook nog altijd tickets voor wedstrijden van dit negende WK Vrouwenvoetbal beschikbaar en daarvoor kan U hieronder terecht:

Website FIFA – Tickets FIFA Women’s World Cup 2023

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: Mocht U het gemist hebben U kan ook nog eens de officiële FIFA-film rond het WK 2019 in Frankrijk bekijken via onderstaande link:

Website plus.fifa.com

 

Share