Share

Terwjil het eerste vrouwenteam van R. Union SG op zaterdagavond 9 september 2023 mag debuteren in de Interprovinciale seniors dames ACFF met een uitwedstrijd bij het beloftenteam van RFC de Liège was de eerste afspraak voor het beloftenteam van de geelblauwen in de eerste provinciale Brabant ACFF voorzien op zaterdag 2 september 2023 met een thuiswedstrijd tegen het beloftenteam van FC Irlande Auderghem.

U kan een samenvatting van deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het beloftenteam van FC Irlande Auderghem kwam onder leiding van coach Martin Stobbs dus van een achterstand terug om uiteindelijk met 1-4 te winnen. De doelpunten kwamen op naam van 25′ Pauline Te Kolsté (1-0, 25ste minuut), Francesca Cattarin (1-1, 35ste minuut), Lily Wilder (1-2, 71ste minuut), Monica Zubiria (1-3, 76ste minuut) en Rebecca Dessain (1-4, 87ste minuut).

Luister naar Jenny Vuorenlinna (FC Irlande Auderghem B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Amalia Rivera Suarez (R. Union SG B) dankzij Vrouwenteam TV (met excuses voor het de mindere klankkwaliteit):

Op de tweede speeldag ontvangt het beloftenteam van R. Union SG op zaterdag 9 september 2023 het provinciale team van FWS Woluwe met aftrap om 13 uur terwijl het beloftenteam van FC Irlande Auderghem het op diezelfde dag thuis mag opnemen tegen FC Saint-Michel met aftrap om 19u30.

Bekijk alle uitslagen van de eerste speeldag via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share