Share

Maria-ter-Heide heeft na de 1 op 9 op de voorbije 3 speeldagen in 2de klasse B op woensdag 7 december 2016 beslist om de overeenkomst met trainer Tom Van Lommen te verbreken.

Maria-ter-Heide was sterk begonnen aan het seizoen maar de voorbije weken sputterde de motor met een gelijkspel op Sibret (0-0) en nederlagen thuis tegen Eendracht Louwel (0-1) en op bezoek bij KV Mechelen (3-1).

Nu heeft het clubbestuur dus beslist om afscheid te nemen van trainer Tom Van Lommen, die in het verleden ook al bij Massenhoven aan de slag was. Dat staat te lezen op de website van de club die Tom Van Lommen ook bedankt voor het geleverde werk en de promotie van 3de naar 2de klasse.

De trainingen worden voorlopig overgenomen door Rian en Thomas Adriaensen van de sportieve cel terwijl de club ondertussen op zoek gaat naar een nieuwe trainer waarvoor kandidaten zich kunnen melden via info@dames-mth.be

Maria-ter-Heide, dat na 12 speeldagen 6de staat met 22 punten, speelt nog 2 competitieduels voor nieuwjaar. Op zaterdag 10 december 2016 om 13 uur thuis tegen Wolfsdonk Sport en op zaterdag 17 december 2016 ook thuis tegen Standard C eveneens met aftrap om 13 uur!

Lees ook nog:
Website Maria-ter-Heide

Lees ook nog over KV Mechelen – Maria-ter-Heide via:
Website KV Mechelen Dames

Share