Share

Het vrouwenteam van R. Union SG promoveerde vorig seizoen naar de Interprovinciale reeks ACFF waar het na twee speeldagen samen met RUS Loyers en de beloftenteams van Sporting de Charleroi en FWS Woluwe nog altijd het maximum van de punten had. Royal Cercle Sportif Andennais maakte vanuit de provincie Namen eveneens die sprong hogerop maar zij moesten het voorlopig zonder punten stellen voor ze op zondag 24 september 2023 op bezoek gingen bij vrouwelijk Union.

U kan een samenvatting van de wedstrijd R. Union SG – RCS Andennais bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

R. Union SG won dus onder leiding van coach Leslie Engels met 3-0 tegen RCS Andennais dankzij doelpunten van Laura Ocampo (1-0, 7de minuut), Allison Verhoeven (2-0, 16de minuut) en een owngoal van centrale verdediger Zélie Legrand na een vrije trap van Allison Verhoeven (3-0, 68ste minuut).

Luister naar Laura Ocampo (R. Union SG) dankzij Vrouwenteam TV:

R. Union behield zo, na eerdere overwinningen op bezoek bij het beloftenteam van RFC de Liège (1-3) en thuis tegen RUS Sainte Ode (4-2), het maximum van de punten 9 op 9. Dat zijn er evenveel als het beloftenteam van FWS Woluwe en RUS Loyers die allebei wel een beter doelsaldo hebben dan Union. RCS Andennais blijft onder leiding van Louis Daphné voorlopig met 0 punten uit 3 duels achter. Dat is ook het geval voor het beloftenteam van Ren. AEC Mons Ladies en voor het derde team van Standard!

Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / MaMPict

De volgende wedstrijd voor R. Union SG is op zaterdag 7 oktober 2023 op bezoek bij Sibret met aftrap om 15 uur. RCS Andennais ontvangt op zondag 8 oktober 2023 RUS Sainte-Ode met aftrap om 17 uur.

RCS Andennais vlak voor de aftrap op bezoek bij R. Union SG! Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / MaMPict

Bekijk alle uitslagen van de derde speeldag via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share