Share

Op zaterdag 7 oktober 2023 stond in de Interprovinciale Voetbal Vlaanderen Reeks A de topaffiche tussen RWDM Girls en KSV Bredene op het programma. KSV Bredene was na 4 speeldagen leider met het maximum van de punten, RWDM Girls volgde als tweede op twee punten van de kustploeg.

U kan de doelpunten uit deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

De wedstrijd eindigde dus op 1-2 na doelpunten van Machteld Vandenbroucke (0-1, 19de minuut) en van Julie Meseure (0-2, 56ste minuut) voor de bezoekers. Daarna werd RWDM Girls tot tien gereduceerd na twee gele kaarten voor Salma Bouzzdi (60ste en 63ste minuut). Vervolgens lukte Soraya El Bouzid de aansluitingstreffer (1-2, 78ste minuut). In de toegevoegde tijd kreeg ook Syrine Bouccekine nog een tweede onnodige gele kaart nadat ze bij een inworp de bal op de grond gooide (90ste + 3′ minuut). De score veranderde echter niet meer. Het bleef 1-2 waardoor KSV Bredene ook na 5 speeldagen het maximum van de punten behield en RWDM Girls op een achterstand van vijf punten plaatste. KFC Herent is nu tweede met 12 op 15.

Luister naar Julie Meseure en Machteld Vandenbroucke (KSV Bredene) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Febe Dombrecht (doelvrouw KSV Bredene) dankzij Vrouwenteam TV:

Op de volgende speeldag ontvangt KSV Bredene nu op zaterdag 21 oktober 2023 om 15 uur SV Sottegem terwijl RWDM Girls op diezelfde dag om 17 uur op bezoek gaat bij KVE Drongen. KFC Herent speelt op vrijdagavond 20 oktober 2023 om 20u30 al thuis tegen KHO Wolvertem Merchtem. Op zaterdag 7 november 2023 ontvangt KSV Bredene dan op de 7de speeldag om 14u30 KVE Drongen terwijl RWDM Girls op die dag het thuis mag opnemen tegen KFC Herent met aftrap om 16u.

Bekijk alle uitslagen van de 5de speeldag via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share