Share

Op maandag 28 november 2016 lukte ze nog twee doelpunten voor EK-tegenstander Denemarken in het Stade Leburton van Tubeke tegen de Belgian Red Flames en Tessa Wullaert. Toen wou ze nog niet laten weten waar haar toekomst lag maar nu is het nieuws door haar nieuwe club bekendgemaakt!

De 24-jarige Pernille Harder, die het voorbije seizoen kampioen werd in Zweden met Linköpings FC, speelt vanaf januari 2016 in de Allianz Frauen-Bundesliga bij dezelfde ploeg als Tessa Wullaert. Ze wordt daar de vervangster van Ramona Bachmann, die recent richting Engeland en Chelsea Ladies FC vertrok. Ze tekende tot juni 2019 bij de Duitse bekerwinnaar en UWCL-finalist van 2016 waar afgelopen vrijdag 16 december 2016 ook de verlenging van de Zwitserse Lara Dickenmann voor 2 seizoenen werd aangekondigd.

Op zondag 18 december 2016 kwam VfL Wolfsburg op de 11de speeldag in de Allianz Frauen-Bundesliga niet in actie. De wedstrijd op bezoek bij FF USV Jena waar Belgian Red Flame Justien Odeurs in het doel staat werd uitgesteld omdat het veld door de weersomstandigheden niet bespeelbaar was. Er wordt een nieuwe datum gezocht in 2017!

België – Denemarken staat op het EK 2017 in Nederland op het programma op zondag 16 juli 2017 in Doetinchem met aftrap om 20 uur 45! Het oefenduel België – Zwitserland wordt gespeeld in de eerste week van maart 2017 op de Cyprus Women’s Cup 2017!

Lees meer hierover via:
VfL Wolfsburg Frauen

Lees over het verlengde verblijf van de Zwitserse Lara Dickenmann:
VfL Wolfsburg Frauen

Luister naar Pernille Harder na België – Denemarken in Tubeke:

Luister naar Lara Dickenmann na SGS Essen – VfL Wolfsburg:

Share