Share

Tijdens de eindejaarsperiode wordt er ook druk getransfereerd en soms kom je verrassende namen tegen zoals Tine Schryvers die in 2016 haar debuut maakte bij de Belgian Red Flames en de voorbije maanden bij het Noorse Valerenga IF voetbalde samen met Tine De Caigny. Maar binnen enkele weken verhuist de ex-speelster van Vlimmeren, Standard en WB Sinaai Girls naar Zweden waar ze gaat uitkomen voor het team van Lorca Van De Putte, dat zich het voorbije seizoen pas op de slotdag op het hoogste niveau handhaafde.

Kristianstads DFF kondigde op deze woensdag 28 december 2016 de transfer aan op hun website. Tine Schryvers gaat nu dus voor één seizoen in de Zweedse Damallsvenskan voetballen!

Lees meer via:
Kristianstads DFF

Luister naar het meest recente interview van Tine Schryvers met Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share