Share

Op donderdag 4 juli 2024 maakte OH Leuven bekend dat ex-Belgian Red Flame Aline Zeler de manager wordt van het vrouwenteam van de club. Nadat ze eerder in haar carrière al speelster en coach was komt er nu een vervolg met een functie als manager!

Foto – (c) ohleuven.com

Aline Zeler maakte naam in het vrouwenvoetbal als speelster van Standard, RSC Anderlecht, STVV, PSV EIndhoven en KRC Genk Ladies. Ze won titels en bekers en was een tijdje Belgisch recordinternational tot ze de schoenen aan de haak hing en coach werd eerst in Nederland bij Jong PSV. Vervolgens als assistente bij de nationale jeugdselecties en ook nog bij het vrouwenteam van Sporting de Charleroi in de Women’s Lotto Super League. In 2023 werd ze directrice bij de Académie Racing Union Luxemburg maar die functie geeft ze nu op om Women Manager te worden bij OH Leuven. Daar zal ze verantwoordelijk worden niet alleen voor de transfers en het talentenprogramma maar ook voor de volledige verdere uitbouw en professionalisering van het vrouwenvoetbal in Leuven.

Op de website van OH Leuven liet Aline Zeler weten dat ze enorm gelukkig is om bij OH Leuven aan de slag te kunnen gaan omdat het een club is die enorm investeert in het vrouwenvoetbal!

Lees nog meer hierover via:

Website OH Leuven

En via:

Sporza.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
PS: Lees nog meer over het boek van ‘Aline Zeler Het vrouwenvoetbal van A tot Z’ geschreven door journalist Thierry Lefévre. via:
 

 

Share