Share

Na 45 dagen hervat de Super League meteen met de topaffiche tussen leider en herfstkampioen KAA Gent Ladies en titelverdediger Standard. Het is een wedstrijd met wat extra pigment vanwege de eerdere juridische strijd over het niet speelgerechtigd zijn van Imke Courtois in het begin van de competitie. Op deze dinsdag 31 januari 2017 mag de Belgian Red Flame op deze 16de speeldag wel aantreden en dat zal op Neptunus in Wondelgem gebeuren.

Imke Courtois aan de bal tijdens de wedstrijd waarin ze niet speelgerechtigd was met Elke Van Gorp (KAA Gent Ladies) in de buurt! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Voor het eerst zal een wedstrijd van de Super League ook Sporza Radio halen want collega Tom Boudeweel zal aanwezig zijn in de Botestraat in Wondelgem voor een voorbeschouwing, een verslag bij de rust en een deskundige samenvatting na afloop van de wedstrijd met waarschijnlijk ook nog een aantal interviews met hoofdrolspeelsters. U zal dit kunnen horen op Radio 1 tussen 20 en 23 uur rond de terugwedstrijd in de halve finale van de Beker van Belgiƫ bij de mannen tussen KRC Genk en KV Oostende, een duel dat eveneens op deze avond op het programma staat! Daar eindigde de heenwedstrijd op 1-1!

Tom Boudeweel mag als eerste een wedstrijd uit de Super League verslaan voor Sporza Radio! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Voor nog meer over KAA Gent Ladies – Standard, de affiche van de 16de speeldag in de Super League kan U hier terecht:
Vrouwenteam.be

Voor het programma op deze dinsdag 31 januari 2017 op Radio 1:
Radio1.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share