Share

Terwijl de meeste Belgische voetbalfans al uitkeken naar de wedstrijd in de UEFA Champions League van Club Brugge in San Siro tegen AC Milaan was het op dinsdag 22 oktober 2024 voor de Belgian Red Flames een reisdag. Ze vertrokken richting Griekenland.

Justine Vanhaevermaet (Everton), Kassandra Missipo (Sassuolo), Jassina Blom (Tenerife) en Mariam Abdulai Toloba (Standard) nemen even de tijd voor een foto vlak voor de eerste training op Kreta! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Het team van bondscoach Ives Serneels is inmiddels al geland op het Griekse eiland Kreta. Meer zelfs na het inchecken op de kamers trokken ze met zijn allen richting het oefenveld van OFI Kreta waar er onder de Griekse zon ook al een eerste training plaatsvond met het oog op de belangrijke heenwedstrijd in het eerste deel van mogelijkj twee play-offs op weg naar het UEFA Women’s Euro 2025 in Zwitserland. Dat duel tegen Griekenland staat op vrijdag 25 oktober 2024 om 18 uur op het programma vooraleer de Belgian Red Flames dan volgende week dinsdag 29 oktober 2024 in Leuven de terugwedstrijd spelen.

Een beeld van de eerste training op de oefenvelden van OFI Kreta met het oog op de eerste wedstrijd tegen Griekenland in de play-offs op weg naar het EK 2025 in Zwitserland! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

De wedstrijd zelf tussen Griekenland en België kan U vrijdag rechtstreeks op televisie bekijken. Voor de terugwedstrijd in het King Power Stadion at den Dreef in Leuven zijn er in elk geval nog tickets te koop.

U kan deze vinden via deze link:

RBFA – Tickets België – Griekenland

Bekijk de fotoreportages van David Catry in Griekenland via:

Sportpix.be

En ook nog via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share