Share

Het was een succesvol weekend voor de Belgian Red Flames in het buitenland met doelpunten in Nederland (Jassina Blom), Zweden (Tine Schryvers), Frankrijk (Janice Cayman) en Duitsland waar de kersverse Gouden Schoen Tessa Wullaert voor haar eerste competitiegoal en 2 assists genomineerd werd om gekozen te worden tot beste speelster van de 12de speeldag.

In Duitsland kiest de DFB wekelijks uit elke wedstrijd de beste speelster en uit die 6 wordt dan een winnares gekozen!

In de strijd om beste speelster van de 12de speeldag gaat Tessa Wullaert, vrouw van de match in VfL Wolfsburg – SC Sand, de strijd aan met Melanie Behringer, de Olympisch kampioene van Duitsland en Bayern München, Lina Hausicke (die bij FF USV Jena speelt), Mandy Islacker (goed voor 2 doelpunten dit weekend voor ex-UWCL-winnaar 1. FFC Frankfurt), Lena Nuding (de doelvrouw van MSV Duisburg) en Lena Petermann (ook een Duitse international die voor SC Freiburg uitkomt).

U kunt allemaal meestemmen tot donderdag 23 februari 2017 om 10 uur om de Belgische Gouden Schoen tot beste speelster van de 12de speeldag in Duitsland te kiezen via deze Facebookaccount van de Allianz Frauen Bundesliga:
Fb Allianz Frauen Bundesliga

Bekijk ook nog de goal en de 2 assists van Gouden Schoen Tessa Wullaert met dank aan DFB TV:
DFB TV – VfL Wolfsburg – SC Sand

Op zondag 26 februari 2017 kan U de Gouden Schoen Tessa Wullaert met VfL Wolfsburg aan het werk zien op bezoek bij Bayer 04 Leverkusen. De aftrap daar is om 14 uur!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share