Share

Op vrijdag 17 maart 2017 wordt in de Versluys Arena van KV Oostende, de dag voor de bekerfinale in het Koning Boudewijnstadion tegen SV Zulte Waregem, de allereerste Gouden Schoen in het provinciale vrouwenvoetbal in West-Vlaanderen uitgereikt. Er zijn met Julie Meseure (KDC Ruddervoorde), Sara Vandewalle (Ladies Oudenburg) en Chelsey Vanhooren (KDC Ruddervoorde) nog 3 kandidaten om deze allereerste trofee in het West-Vlaamse vrouwenvoetbal te winnen!

Nadat Tessa Wullaert dus de allereerste Gouden Schoen won van het Belgische nationale vrouwenvoetbal is het uitkijken wie de eerste speelster in West-Vlaanderen wordt die deze trofee wint wat het provinciale vrouwenvoetbal betreft! Voor deze eerste editie hebben de organisatoren zich beperkt tot West-Vlaanderen maar het is de bedoeling om dit ook uit te breiden naar de andere provincies, aldus Kelly Maene, die zelf voetbalt bij KDC Ruddervoorde, op het idee kwam en mee in de organisatie zit die in handen is van KSV Bredene. Voor deze eerste editie heeft elke trainer van de club zijn top 5 van beste speelsters uit de reeks mogen selekteren maar hij of zij mocht daarbij wel niemand kiezen uit de eigen ploeg. Nu wordt het uitkijken naar vrijdagavond 17 maart 2017 om te ontdekken wie gewonnen heeft!

Lees nog meer hierover via Knack en de Krant van West-Vlaanderen:
Knack / Krant van West-Vlaanderen
en via:
Knack / Krant van West-Vlaanderen
en via:
Knack / Krant van West-Vlaanderen

En lees ook nog:
Knack / Krant van West-Vlaanderen

Lees nog meer via Golden Palace Ball:
Goldenpalaceball.be

Share