Share

Op vrijdag 7 april 2017, 100 dagen van de aftrap van het EK 2017 in Nederland, is ook de kampioen in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen bekend. Het vrouwenvoetbalteam van KSV Sottegem had nog een overwinning nodig op bezoek bij FC Lembeke en dat gebeurde ook.

KSV Sottegem won met maar liefst 0-13 dankzij doelpunten van Kim Dalschaert (4), Lena Groeneweghe (2), Zoe Herregodts (2), Shana De Frenne (2), Elise Behaeghe (1), Liesbet Lauwers (1) en Anne-Lotte Stevens (1). Elise Behaeghe lukte het 100ste competitiedoelpunt van het seizoen voor de club die we volgend seizoen terug zullen zien in de tweede klasse van het Belgische nationale vrouwenvoetbal!

Onze felicitaties gaan uiteraard naar KSV Sottegem met het behalen van de titel in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen!

Voor nog meer kampioenen in de eerste provinciale:
Vrouwenteam.be

PS: De Belgian Red Flames U19 speelden in hun 2de oefenwedstrijd tegen Zwitserland gelijk. Het werd in Villars-sur-Glâne 2-2 na doelpunten van Sarah Wijnants 0-1 (38ste minuut), Maëlis Henneuse 0-2 (43ste minuut), Charlotte Tison 1-2 owngoal (67ste minuut) en Alicia Haller 2-2 (67ste minuut).

Lees nog meer hierover via:

Zwitserse Voetbalbond SFV

Share