Share

Op zaterdag 8 april 2017 kon je naar Eupen om de Belgian Red Flames aan het werk te zien in het oefenduel tegen Spanje. Het team van bondscoach Ives Serneels had de gelegenheid om tegen de winnaars van de Algarve Cup 2017 uit te komen.

Het werd een boeiende wedstrijd met veel leermomenten en ook een knappe Belgische goal. Maar Spanje was vooral op technisch vlak sterker dan de Belgian Red Flames die volgende dinsdag in Leuven al opnieuw oefenen tegen Schotland! Tessa Wullaert die de assist gaf voor het doelpunt van Janice Cayman tegen Spanje krijgt in het Eneco Stadion van Leuven voor de wedstrijd haar Gouden Schoen overhandigd!

Dit waren alle doelpunten in dit oefenduel:

België – Spanje 1-4 (rust: 0-2);
Doelpunten: 34′ Vicky Losada 0-1, 42′ Mari Paz Vilas 0-2, 70′ Janice Cayman 1-2, 75′ Jennifer Hermoso 1-3 op strafschop, 79′ Jennifer Hermoso 1-4.

Dit waren de hoogtepunten van het duel met dank aan Proximus TV:


Luister naar Laura De Neve (België):

Luister naar Leila Ouahabi (Spanje):

Luister naar Janice Cayman (België):

Bekijk ook de fotoreportage van Paul Dijkmans in Eupen:
Fotopagina Paul Dijkmans

Bekijk nog meer foto’s rond België – Spanje via:

Sportpix.be

Share