Share

Het was een bijzonder lange strijd maar uiteindelijk is er toch een kampioen gekomen uit de lange strijd voor de titel in 2de klasse A. KVK Svelta Melsele had een gelijkspel nodig op bezoek bij Cerkelladies Brugge maar het deed nog beter.

Ondanks een vroege achterstand na een goal van Emma Oosterlinck (1-0) behield KVK Svelta Melsele de kalmte en het draaide nog voor de rust de situatie helemaal om met doelpunten van Rebecca Degenaers (1-1), Nikita Smet (1-2), Sandy De Schepper (1-3) en Elke Van Driessche op strafschop (1-4). Daarna kwam Cerkelladies Brugge nog bijna terug. Bij de rust stond het 2-4 na een doelpunt van Silke Ampe, aan het einde van de wedstrijd 3-4 na een mooie goal uit een vrije trap van Sam Westphal.

KVK Svelta Melsele veroverde zo na een lange strijd met Club Brugge, dat vanmiddag ook nog won op bezoek bij GFA Sinaai (0-4), uiteindelijk de titel met 70 punten uit 26 wedstrijden! Het behield aan de meet 2 punten voorsprong op vrouwelijk blauw-zwart!

Vrouwenteam.be feliciteert KVK Svelta Melsele met deze titel en de promotie naar eerste klasse!

Share