Share

De jonge Belgian Red Flame Davinia Vanmechelen, die zich de voorbije 2 seizoenen in de kijker speelde bij Standard, komt op deze vrijdag 12 mei 2017 met een verrassend bericht. Ze verlaat de landskampioen die volgend seizoen mag aantreden in de voorronde van de UEFA Women’s Champions League voor een nieuw avontuur ook in België.

Op haar Facebookpagina kwam ze met het grote nieuws: “Ik wil aan iedereen laten weten dat ik volgend jaar zal spelen voor Racing Genk!!! Na 4 mooie jaren op Standard ga ik ze verlaten, ben ze heel dankbaar dat ze me ooit de kans hebben gegeven om mij op dees niveau te laten spelen. Ik ga volgend jaar studeren als kleuterjuf in Hasselt daarbij is Genk de beste keuze!!”

Precies een week geleden werd Davinia Vanmechelen voor het tweede jaar op rij landskampioen met Standard. Straks speelt ze in principe nog de Eliteronde WU19 in Hongarije en wellicht is ze deze zomer ook aanwezig bij het EK 2017 in Nederland.

Bekijk het allereerste interview van Davinia Vanmechelen als speelster van Standard na het UWCL-duel tegen 1.FFC Frankfurt dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk ook haar laatste doelpunten voor Standard op bezoek bij DVC Eva’s Tienen op vrijdag 5 mei 2017:

Lees ook nog over deze transfer via:
KRC Genk Ladies

Share