Share

Kampioen Standard zag inmiddels Belgian Red Flame Davinia Vanmechelen vertrekken naar KRC Genk Ladies en international Sarah Wijnants naar RSC Anderlecht maar er is alvast één speelster die de omgekeerde weg zal bewandelen.

Noémie Gelders, geboren op 15 november 1996, die dit seizoen 2 keer scoorde in de Super League voor RSC Anderlecht en 4 keer voor het beloftenteam in eerste klasse speelt vanaf het seizoen 2017-18 bij de vrouwelijke Rouches die eind augustus 2017 in de voorronde van de UEFA Women’s Champions League mogen aantreden. De loting voor die voorronde is op vrijdag 23 juni 2017! Noémie Gelders zat in het verleden ook in de selecties van de Belgian Red Flames U17 en U19!

Ook nog melden dat inmiddels de kampioen in het Belgische mannenvoetbal bekend is. RSC Anderlecht won op donderdag 18 mei 2017 met 1-3 op bezoek bij Charleroi en is zo voor de 34ste keer Belgisch landskampioen. De Pool Lukasz Teodorczyk lukte na een 1-0-achterstand bij de rust de 2 doelpunten van de ommekeer vooraleer Massimo Bruno de eindcijfers op het bord trapte (1-3).

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share