Share

Op zaterdag 16 september 2017 stond op het Belgian Football Center in Tubeke op de 3de speeldag in de tweede klasse B het duel tussen het beloftenteam van RSC Anderlecht, dat tegenwoordig onder leiding staat van ex-Belgian Red Flame Cécile De Gernier, tegen FC Esperanza Pelt, vorig seizoen nog kampioen in de eerste provinciale Limburg, op het programma. Beide teams hadden dit seizoen nog niet gewonnen.

U kan de video met de hoogtepunten van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

RSC Anderlecht B boekte dus op de 3de speeldag de eerste overwinning van het seizoen. Met 5 punten uit 3 wedstrijden staat het op een 5de plaats in de rangschikking op 4 punten van het leiderstrio KRC Genk Ladies B, Sterrebeek en OH Leuven B. FC Esperanza Pelt staat na 3 speeldagen op de 13de plaats nog zonder punten samen met het beloftenteam van Tongeren.

FC Esperanza Pelt, de kampioen in 1ste provinciale Limburg van vorig seizoen, voor de wedstrijd tegen de beloften van RSC Anderlecht! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Op de volgende speeldag op zaterdag 30 september 2017 ontvangt FC Esperanza Pelt om 14 uur ASE De Chastre. Om 16u30 gaat het beloftenteam van RSC Anderlecht op bezoek bij Standard C!

Luister naar Tessa Vanden Boer (FC Esperanza Pelt):

Luister naar Francesca Lueya (RSC Anderlecht B):

Luister naar Leen Ekwo (RSC Anderlecht B):

Luister naar Cécile De Gernier (coach RSC Anderlecht B):

Voor alle uitslagen in de 2de klasse van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Share