Share

Wie is de knapste voetbalster van Vlaanderen? Een vraag die vele antwoorden kan hebben maar uiteindelijk blijft het naast de schoonheid gaan om het voetballen. Dat komt nog altijd op de eerste plaats! Dat zegt ook Elke Lemmens, één van de genomineerden voor de Golden Palace Ball kalender, bij TV Limburg!

Anne Rondags van Membruggen VV! Foto – (c) BVL

Annelore Cleuren ging voor TVL de kandidaten uit Limburg opzoeken namelijk Anne Rondags die voor 3de provincialer Membruggen VV uitkomt en Elke Lemmens die bij Esperanza Pelt in de 2de klasse B speelt. Allebei zijn ze gecharmeerd door de nominatie maar ze zeggen ook beiden dat het vooral over het voetbal zelf moet blijven gaan!

U kan het verslag van TVL bekijken via:
TVL.be

Voor nog meer over de Golden Palace Ball kalender:
Vrouwenteam.be

PS: Nog melden dat Esperanza Pelt het voorbije weekend thuis verloor tegen RFC Luik (1-3) terwijl Membruggen V&V niet in actie kwam. Zij spelen pas volgende zaterdag 20 januari 2018 opnieuw in de competitie en dan gaat het als 6de in de stand op bezoek bij leider DV Bilzen United B met aftrap om 12u30!

Voor alle uitslagen in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Share