Share

Dit weekend was er niet alleen het 5de Internationaal Indoortornooi met boarding in Genk. Op zaterdag 26 december 2015 stond er op de Soccer Trophy in Antwerpen ook een Indoortornooi op kunstgras op het programma.

Daar was Futsal Besiktas (het team van oprichter, voorzitter en coach Çagkan Top dat bestond uit Justien Odeurs, Kay Cuvelier, Jassina Blom, Silke Demeyere, Jana Coryn en Mariam Abdulai Toloba) in de finale te sterk voor FC Nigewuun (met in het doel An Verckens en op het veld Anouk Dehaes, Sofie Smismans, Sien Van Liefferinge, Laure De Maeseneer en Annelies Van Loock). Nadat de wedstrijd in de reguliere speeltijd op 2-2 eindigde (met een dubbel van Jana Coryn voor Futsal Besiktas en doelpunten van Anouk Dehaes en Annelies Van Loock telkens op assist van Sofie Smismans voor FC Nigewuunen) won Futsal Besiktas uiteindelijk in de verlenging dankzij een golden goal van Mariam Abdulai Toloba, de speelster van KAA Gent Ladies die dit jaar met een doelpunt voor de Belgian Red Flames U17 door de UEFA geselecteerd werd bij de beste 10 voor de goal van het jaar!

Dit was de eindstand bij de Dames Recreatief op de Soccer Trophy:
1. Futsal Besiktas, 2. FC Nigewuun, 3. De Adindas, 4.Moldavo, 5. Baert, 6. Kras Antwerpen, 7. VV Girls, 8. Apero’s.

Bekijk ook nog deze video van het zestal dat eveneens in de Super League aktief is met dank aan Futsal Besiktas:

Share