Share

Francisco Neto, de bondscoach van Portugal, die ook in Nederland is om de U17 van Portugal te begeleiden, maakte op maandag 26 maart 2018 zijn selektie bekend voor de WK-kwalificatieinterland op vrijdag 6 april 2018 in Leuven tegen de Belgian Red Flames!

Dit zijn de 20 speelsters die de verplaatsing naar België zullen maken:
Carolina Mendes (Atalanta Mozzanica), Mónica Mendes (Brescia Calcio), Jéssica Silva (Levante), Nádia Gomes (Orlando Pride), Raquel Infante (Rodez), Andreia Norton, Dolores Silva, Rute Costa, Sílvia Rebelo en Vanessa Marques (allen van SC Braga), Ana Borges, Ana Capeta, Ana Leite, Carole, Diana Silva, Fátima Pinto, Inês Pereira, Matilde Fidalgo e, Tatiana Pinto (allen van Sporting CP) en Cláudia Neto (VfL Wolfsburg).

Luister ook naar Francisco Neto afgelopen vrijdag 23 maart 2018 in Veen na het duel in de Eliteronde van de Belgische en Portugese U17:

Portugal komt samen vanaf vrijdag 30 maart 2018 om te trainen op hun eigen oefencentrum. Daarna zakt het vanaf woensdag 4 april 2018 af naar België om de wedstrijd te spelen op vrijdag 6 april 2018 om 19u30 op Den Dreef in Leuven!

De vorige keer dat Portugal in België speelde in het kader van een WK-kwalificatie was op donderdag 31 oktober 2013 op het Kiel in Antwerpen. Toen wonnen de Belgian Red Flames die wedstrijd met 4-1. Meest recent namen ze deel aan het de groepsfase van het EK 2017 in Nederland en eindigden ze voor het eerst derde op hun eigen Algarve Cup!

Bekijk de video rond Portugal – België van 31/10/2013 op het Kiel van Beerschot:

Bekijk ook de Belgische selektie en hoe je tickets kunt kopen voor dit duel via:
KBVB – Tickets

Foto – (c) KBVB/Belgian Red Flames

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share