Na KVV Vosselaar in de 3de provinciale B in Antwerpen is nu ook de kampioen in de 3de provinciale A bekend. KVC Westerlo Ladies kon op zaterdag 7 april 2018 met een overwinning thuis tegen Zennester Hombeek de titel veroveren en het deed dat ook!

KVC Westerlo kwam al heel vroeg op voorsprong thuis tegen Zennester Hombeek, de vierde in het klassement. Aan de rust waren de dubbele cijfers met 9-0 nog net niet bereikt maar die kwamen er al snel bij het begin van de tweede helft. Het werd uiteindelijk een ware doelpuntenkermis in de schaduw van ‘t Kuipje want op het einde van de wedstrijd stond er 18-0 op het scorebord. Het team van trainer Andy Dams was dus twee klassen te sterk voor Zennester Hombeek dat geprezen moet worden omdat het nooit de moed opgaf om verder te spelen!

Vrouwenteam.be feliciteert het bestuur, de technische staf en de speelsters van KVC Westerlo Ladies met de titel en de promotie naar tweede provinciale!