Share

Op zondag 8 april 2018 is de beslissing gevallen in de eerste provinciale West-Vlaanderen. Het beloftenteam van Club Brugge is op het veld van het derde team van SV Zulte Waregem kampioen geworden en het promoveert dus naar de tweede klasse.

Trainer Philip Pannier mag juichen na het behalen van de titel met het beloftenteam van Club Brugge in de 1ste provinciale West-Vlaanderen. Foto – (c) David Catry | VDB | Bart Vandenbroucke

SV Zulte Waregem C kwam met een lobbal nog wel op voorsprong tegen het beloftenteam van Club Brugge (1-0) maar bij de rust stonden de bordjes gelijk (1-1). Na de pauze voetbalde vrouwelijk blauw-zwart zich naar winst en naar de titel in eerste provinciale West-Vlaanderen. Het werd aan de Kastanjelaan in Zulte uiteindelijk 2-4 voor Club Brugge B dat vervolgens de champagneflessen mocht bovenhalen!

Het beloftenteam van Club Brugge mag de titel vieren na de overwinning op SV Zulte Waregem C! Foto – (c) David Catry | VDB | Bart Vandenbroucke

Vrouwenteam.be feliciteert trainer en de voltallige spelerskern van het beloftenteam van Club Brugge met de titel en de promotie naar de tweede klasse!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Het eerste vrouwenteam van Club Brugge kan op zaterdag 14 april 2018 eveneens kampioen worden in de 2de klasse A als het thuis wint tegen GFA Sinaai. De aftrap is om 14 uur in Aalter!

Share