Share

Nu vrijdagavond 13 april 2018 om 20 uur vindt de eerste halve finale in de Beker van België tussen KRC Genk Ladies en KAA Gent Ladies plaats. Voor de gelegenheid zal er gespeeld worden op het B-stadion van KRC Genk.

Terwijl de vrouwelijke Buffalo’s nog altijd nagenieten van hun allereerste bekertriomf en deze uiteraard ook dit seizoen willen verlengen kijkt KRC Genk Ladies uit om eenzelfde succes te bewerkstelligen. Het wil dan ook de bekerhouder van vorig seizoen, die in de kwartfinale thuis tegen competitieleider RSC Anderlecht won, uitschakelen. Het belooft dus een bijzonder interessante wedstrijd te worden.

De inkomprijs voor dit duel bedraagt 7 euro. De clubs krijgen bij elke 3 inkomkaarten 1 gratis ticket erbij. De clubs kunnen tot donderdag 12 april 2018 een maiWebsite KRC Genk Ladiestje sturen naar info@ladiesgenk.be zodat de kaarten vooraf kunnen bezorgd worden.

Voor meer info kan U terecht op:
Website KRC Genk Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog melden dat de tweede halve finale in de Beker van België tussen OH Leuven en Standard op zaterdag 15 april 2018 om 15 uur zal gespeeld worden aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee!

Share