Share

De vrouwelijke Buffalo’s speelden op maandag 16 april 2019 voor de 100ste keer onder leiding van trainer Dave Mattheus en het inspireerde het team om op de slotdag van de reguliere competitie KSK Heist met dubbele cijfers te verslaan.

Bij de rust stond het in Oostakker al 4-0, aan het einde van de wedstrijd liepen de cijfers op tot 10-0. Amber Maximus lukte 5 van de 10 doelpunten! De andere goals kwamen op naam van Elena Dhont (2), Chloë Vande Velde, Marie Minnaert en Tine Lemmens! Een eenvoudige overwinning dus van de vrouwelijke Buffalo’s drie dagen na hun tumultueuze en aanvechtbare uitschakeling in de halve finales van de Beker van België op bezoek bij KRC Genk Ladies!

KAA Gent Ladies – KSK Heist 10-0 (rust: 4-0);
Doelpunten: 21′ Chloë Vande Velde 1-0, 22′ Elena Dhont 2-0, 42′ Marie Minnaert 3-0, 44′ Amber Maximus 4-0, 48′ Amber Maximus 5-0, 50′ Elena Dhont 6-0, 74′ Amber Maximus 7-0, 78′ Amber Maximus 8-0, 81′ Amber Maximus 9-0, 90′ Tine Lemmens 10-0.

Bekijk de doelpunten op video met dank aan Sportbeat:

Sportbeat.be

Door de winst eindigt KAA Gent Ladies het reguliere seizoen als 2de met 37 punten uit 20 wedstrijden. RSC Anderlecht is de leider voor de start van play-off 1 in het Belgische vrouwenvoetbal!

Op dinsdag 17 april 2018 worden de laatste 2 duels van de reguliere competitie gespeeld. KRC Genk Ladies gaat op bezoek bij Standard en RSC Anderlecht speelt uit bij OH Leuven!

Voor nog meer daarover kan U terecht via:
Vrouwenteam.be

De volgende wedstrijd van KAA Gent Ladies is op vrijdag 20 april 2018. Het ontvangt dan op de openingsdag van Play-Off 1 titelfavoriet RSC Anderlecht! De aftrap aan de Eikstraat in Oostakker is om 20u30.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share