Share

Club Brugge, dat volgend seizoen in de eerste klasse uitkomt, heeft met het oog op die nieuwe campagne inmiddels al een nieuwe spits aangetrokken. Het is een oude bekende van de club want Julie Meseure speelde in het verleden al voor vrouwelijk blauw-zwart!

Julie Meseure in een fotocompilatie bovenaan met Leo Van der Elst en onderaan met Evie Beyers! Foto – (c) Club Brugge / JuMe

Julie Meseure stapte in de zomer van 2014 over van Club Brugge naar Davo Torhout waar ze 2 seizoenen speelde vooraleer ze vervolgens in de zomer van 2016 naar eerste provincialer KDC Ruddervoorde trok. Met deze club promoveerde ze in haar eerste seizoen naar de 2de klasse B en daarbij lukte ze ook een flink aantal doelpunten (43!). Dit seizoen was ze eveneens succesvol bij KDC Ruddervoorde (al 20 goals op dit ogenblik) maar straks keert zij terug naar haar roots en dus tekende ze zopas een overeenkomst voor volgend seizoen bij Club Brugge!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Luister naar Julie Meseure eerder dit seizoen bij KDC Ruddervoorde:

Bekijk ook nog een doelpunt van Julie Meseure voor KDC Ruddervoorde dit seizoen tegen KSV Sottegem dankzij Vrouwenteam TV:

En bekijk 3 goals van Julie Meseure vorig seizoen voor KDC Ruddervoorde in een oefenwedstrijd tegen Club Brugge B met dank aan Siebe Cambier:

Share