Share

Sport Voetbal Magazine blikt op woensdag 18 juli 2018 uitvoerig terug op de historische prestatie van de Rode Duivels op het WK 2018 in Rusland en daarbij komen ook de twee Belgian Red Flames aan bod die al de Gouden Schoen hebben gewonnen.

Op pagina 40 mag Janice Cayman, speelster van Montpellier, haar WK-analyse geven rond de op dinsdag 10 juli 2018 met 1-0 verloren halve finale van de Rode Duivels in Sint-Petersburg tegen Frankrijk.

Twintig bladzijden verder is het de beurt aan Tessa Wullaert om het WK van Kevin De Bruyne, ‘man van de zotte pass’ en inmiddels haar ploeggenoot bij Manchester City, door te lichten.

Verder kan U in het blad ook nog een interview lezen met Victoria Lopyreva, een ex-miss Rusland die voetbalprogramma’s presenteert, optrad als FIFA-ambassadrice en ex-partner is van Fyodor Smolov, de Russissche internationale spits die in de kwartfinale in Sotsji tegen Kroatië de eerste strafschop miste.

Ook Aisling D’Hooghe komt aan bod in deze Sport Voetbal Magazine. Collega Matthias Stockmans had een uitvoerig gesprek met de doelvrouw van de Red Panthers die van zaterdag 21 juli 2018 tot en met zondag 5 augustus 2018 deelnemenen aan het WK Hockey in Londen! De Red Panthers spelen daar in groep D tegen achtereenvolgens Nieuw Zeeland (22 juli 2018 om 20u), Australië (24 juli 2018 om 14u) en Japan (28 juli 2018 om 18u);

Sport Voetbal Magazine is te koop bij de dagbladhandelaar voor de prijs van 4,2 euro.

Lees nog meer over het WK 2018 van de Rode Duivels via:
Vrouwenteam.be

Voor het WK Vrouwenhockey 2018 kan U terecht via:
FIH.ch

Lees ook nog over Janice Cayman via:
HLN.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog meegeven dat maar liefst 20 mensen uit het vrouwenvoetbal Frankrijk opgaven als mogelijke winnaar van de wereldbeker 2018. In willekeurige volgorde waren dat Elena Dhont, Magali Dinon, Elien Nelissen, Anne De Pauw, Ellen Stichelbaut, Gwen Duijsters, Nathalie Deswez, Emmy Donné, Elien Van Wynendaele, Jana Janssens, Sheryl Merchiers, Anaïs Bey-Temsamani, Jacqueline Mahieux, Faye Verlae, Typhaine Dehorter, Lorène Martin, Tessa Wullaert, Marith De Bondt, Sandy Bourtembourg en Michel Vernelen. Niemand tipte op Kroatië als finalist maar 9 mensen uit het vrouwenvoetbal zagen dat land wel als de verrassing van dit WK en dat waren alweer in willekeurige volgorde Sarah Metsu, Kelly Maene, Hilde Clessens, Dena Soens, Morgane Marchal, Typhaine Dehorter, Isabel Scevenels, Laura Van De Voorde en Jelle Schotte!

U kan alle antwoorden nog eens bekijken via deze link:
Vrouwenteam.be

Share