Niet alleen de Beker van België is al van start gegaan in het vrouwenvoetbal. Na de teams uit de nationale afdelingen zijn nu ook de ploegen uit de provinciale reeksen aan hun oefencampagne begonnen. In West-Vlaanderen startte het pas opgerichte KSV Rumbeke met een overwinning!

KSV Rumbeke voor de aftrap van de oefenwedstrijd op bezoek bij KE Wervik! Foto – (c) KSV Rumbeke/Kurt Maddens

KSV Rumbeke is nieuw in de derde provinciale West-Vlaanderen en het ging voor de eerste oefenwedstrijd in het bestaan op bezoek bij tweedeprovincialer Eendracht Wervik. Captain Lize Devos opende de score na een kwartier met een kopbaldoelpunt (0-1, 15de minuut) waarna Shana Bettens tien minuten later de score verdubbelde (0-2, 25ste minuut). Vlak voor de rust kon de thuisploeg tegenscoren (1-2, 45ste minuut) maar in de tweede helft zorgde Axelle Deschodt met een dubbel (65ste en 90ste minuut) voor de 1-4-eindstand.

De volgende wedstrijd van KSV Rumbeke is op zondag 12 augustus 2018 om 15 uur in de voorronde van de Beker van West-Vlaanderen op bezoek bij SK Staden C!

De allereerste competitiewedstrijd van KSV Rumbeke is op zondag 2 september 2018 om 14 uur thuis tegen VV Alveringem!

Lees nog meer over het oefenduel KE Wervik – KSV Rumbeke via:
Website KSV Rumbeke

Voor nog meer over het vrouwenvoetbalteam van KSV Rumbeke kan U terecht via:

Bekijk de wedstrijden op de openingsdag in het West-Vlaamse provinciale voetbal: