Share

De Belgian Red Flames U19 oefenen op vrijdag 31 augustus 2018 en op zondag 2 september 2018 twee keer tegen Schotland als voorbereiding op hun eerste kwalificatieronde begin oktober dit jaar in Armenië tegen het gastland, Wales en Ijsland.

Bondscoach Xavier Donnay selecteerde volgende speelsters voor deze dubbele oefeninterland:
Femke Bastiaen (KAA Gent Ladies), Inara Bouker (OH Leuven), Constance Brackman (Standard), Esther Buabadi (Lille OSC), Floor Caelen (KRC Genk Ladies), Romy Camps (KAA Gent Ladies), Talitha De Groote (Club Brugge), Joséphine Delvaux (RUW Ciney), Kaily Dhondt (KAA Gent Ladies), Janne Geers (KRC Genk Ladies), Elisabeth Heyndrickx (Crystal Palace Ladies FC), Aster Janssens (KRC Genk Ladies), Sari Kees (OH Leuven), Karlijn Knapen (OH Leuven), Chrystal Lermusiaux (Lille OSC), Zenia Mertens (OH Leuven), Lisa Petry (Standard), Stephanie Pirotte (Standard), Valérie Schuilen (FWS Woluwe), Amber Tysiak (KRC Genk Ladies), Jenna Van De Keere (KAA Gent Ladies), Gwyneth Vanaenrode (Standard), Ella Vierendeels (KAA Gent Ladies), Kenza Vrithof (Standard).

De wedstrijden gaan door op het Belgian Football Centre in Tubeke op vrijdag 31 augustus 2018 om 18 uur en op zondag 2 september 2018 om 10u30!

Foto – (c) KBVB

De Belgian Red Flames U19 spelen hun eerste kwalificatieronde op weg naar het EK 2019 in Schotland in groep 12 op dinsdag 2 oktober 2018 in het FFA Academy Stadium in Jerevan tegen Armenië (10 uur), op vrijdag 5 oktober 2018 in het FFA Academy Stadium in Jerevan tegen Wales (15 uur) en op maandag 8 oktober 2018 in het Banants Stadium van Jerevan tegen Ijsland (15 uur).

Bekijk ook de Schotse selektie voor deze oefenduels:
SFA

Lees nog meer over het EK-kwalificatieronde WU19 in 2018-19 via:
UEFA.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share