Share

Niet alleen de Belgische voetballers zijn opnieuw volop bezig ook voor de scheidsrechters is het nieuwe seizoen op gang gekomen. Ook de vrouwelijke scheidsrechters uit de Super League zijn dit weekend aan de slag.

Foto – (c) FFF

Irina Lyussina mag samen met haar assistenten Ella De Vries en Bérengère Pierart het oefenduel van Frankrijk tegen Mexico in goede banen leiden. De wedstrijd gaat door in het Stade de la Licorne van de Franse eersteklasser Amiens. Loïs Otte werd aangeduid als vierde scheidsrechter.

Bekijk de video rond Frankrijk – Mexico via FFF TV:

Nog meegeven dat Frankrijk ook al oefenduels programmeerde voor vrijdag 5 oktober 2018 in het Stade Geoffroy-Guichard van Saint-Etienne tegen Australië, voor dinsdag 9 oktober 2018 in het Stade des Alpes van Grenoble tegen Kameroen en voor zaterdag 10 november 2018 in de Allianz Riviera van Nice tegen Brazilië! De aftrap van die oefenduels is telkens om 21 uur!

Frankrijk organiseert volgend jaar het WK 2019 met de openingswedstrijd op vrijdag 7 juni 2019 om 21 uur in het Parc des Princes en de finale op zondag 7 juli 2019 om 17 uur in Lyon.

Volg de Belgian Red Flames in de WK-kwalificatiewedstrijd uit tegen Roemenië via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share