Share

Een week voor de aftrap van de allereerste play-off van de Belgian Red Flames op vrijdag 5 oktober 2018 in Leuven tegen Zwitserland is ook de selectie van het Zwitserse nationale vrouwenvoetbalteam bekend.

Bondscoach Martina Voss-Tecklenburg, die na de WK-kwalificatiecampagne zal opgevolgd worden door Nils Nielsen (in 2017 nog EK-finalist met Denemarken), selecteerde volgende 23 speelsters voor de dubbele ontmoeting tegen de Belgian Red Flames (in alfabetische volgorde):
Eseosa Aigbogun (Paris FC), Ramona Bachmann (Chelsea), Jana Brunner (FC Basel), Irina Brütsch (FC Luzern), Luana Bühler (TSG 1899 Hoffenheim), Viola Calligaris (Atlético de Madrid), Ana-Maria Crngorcevic (Portland Thorns FC), Lara Dickenmann (VfL Wolfsburg), Seraina Friedli (BSC Young Boys), Malin Gut (FC Zürich), Natascha Honegger (FC Luzern), Florijana Ismaili (BSC Young Boys), Rahel Kiwic (Turbine Potsdam), Alisha Lehmann (West Ham United), Noelle Maritz (VfL Wolfsburg), Naomi Mégroz (FC Zürich) Lesley Ramseier (FC Zürich), Géraldine Reuteler (1.FFC Frankfurt), Rachel Rinast (SC Freiburg), Julia Stierli (FC Zürich), Gaëlle Thalmann (Sassuolo Calcio), Lia Wälti (Arsenal), Marilena Widmer (1.FFC Frankfurt).

De heenwedstrijd is op vrijdag 5 oktober 2018 om 20u30 in Leuven, de terugwedstrijd op dinsdag 9 oktober 2018 om 19 uur in Biel.

Luister naar Lara Dickenmann (VfL Wolfsburg) over België – Zwitserland dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk een overzicht van de carrière van Lara Dickenmann via:
Laradickenmann.com

U kan nog altijd tickets kopen voor België – Zwitserland via de website van de KBVB:
KBVB – Tickets Belgian Red Flames – Zwitserland

Lees over de aanstelling van Nils Nielsen als opvolger van Martina Voss-Tecklenburg bij Zwitserland:
Website SFV

Bekijk de selectie van de Belgian Red Flames via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: De Belgian Red Flames blijven voorlopig 23ste op de FIFA-wereldranglijst, Zwitserland staat bij de uitgave van vrijdag 28 september 2018 op een 18de plaats!

Lees meer over de FIFA-wereldranglijst in het vrouwenvoetbal:
FIFA.com

Share