Share

DVC Eva’s Tienen speelde op de 11de speeldag bij de hervatting van de Super League thuis gelijk tegen leider RSC Anderlecht. Het bleef in het Bergéstadion 0-0. Het was een punt waar het team van trainer Hans Bergans fel voor gestreden had met de middelen die het had en ook wel verdiende.

Toch was er achteraf misschien enige twijfel over het afgekeurde doelpunt dat een tiental minuten voor het einde van het duel viel. Solange Carvalhas, de Portugese captain van vrouwelijk paars-wit, dacht dat het een geldig doelpunt was bij de reactie achteraf. Toch bleef ze fairplay en respecteerde ze de beslissing van de scheidsrechter.

Bekijk het afgekeurde doelpunt op Vrouwenteam TV:

Luister naar de reactie van Solange Carvalhas (RSC Anderlecht):

Bekijk ook nog de fotoreportage rond dit duel:
Fotopagina Paul Dijkmans

Voor meer over de 11de speeldag in de Super League:
Vrouwenteam.be

Share