Share

KRC Genk Ladies maakte op maandag 22 oktober 2018 bekend wie de nieuwe trainer wordt bij het vrouwenvoetbalteam. Het bestuur van de club ging dit keer op zoek naar een bekende naam uit het mannenvoetbal! De 57-jarige Guido Brepoels, die pakken ervaring heeft zelfs in de top van het Belgische voetbal, kan de club een nieuw elan geven!

Guido Brepoels, geboren op 7 juni 1961 in Eigenbilzen, kan nu al een schitterende erelijst voorleggen met kampioenstitels in 2de klasse (STVV), in 3de klasse (OH Leuven) en in 4de klasse (KS Kermt-Hasselt). Hij haalde bovendien met STVV in het seizoen 2009-10, bij de terugkeer van de Kanaries op het hoogste niveau na een seizoen in tweede klasse, play-off 1 en verloor tegen KRC Genk de finale voor het laatste Europese ticket. Guido Brepoels was het laatst aktief in de Juplier Pro League in het seizoen 2014-15 met Waasland-Beveren en tekende nu een overeenkomst voor onbepaalde duur bij KRC Genk Ladies!

Met de aanstelling van Guido Brepoels willen de KRC Genk Ladies hun ambities kracht bijzetten en verder groeien als professionele club in het vrouwenvoetbal.

De eerste opdrachten voor Guido Brepoels worden de competitiewedstrijd van vrijdag 26 oktober 2018 thuis tegen KSK Heist en de achtste finale van de Beker van Belgiê op donderdag 1 november 2018 thuis tegen Club Brugge op het B-veld van de Luminus Arena!

Voor nog meer over de aanstelling van Guido Brepoels als trainer van KRC Genk Ladies ga naar:
Website KRC Genk Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share