Share

Vorig seizoen leerde U Céline Dept kennen toen ze nog bij Cerkelladies Brugge speelde. Tegenwoordig voetbalt ze bij KSV Bredene, in de eerste en derde provinciale West-Vlaanderen, is ze aktief op Instagram en maakt ze regelmatig een filmpje op You Tube. Op woensdag 12 december 2018 kan U nog meer over haar lezen in Sport/Voetbal Magazine.

Céline Dept (staand derde van links) met haar ploeggenoten van KSV Bredene! Foto – (c) KSV Bredene

Het wekelijks Sport en Voetbal Magazine heeft deze week aandacht voor 1 jaar Marc Coucke bij RSC Anderlecht en hoe het in een woelig seizoen achter de schermen loopt. Verder komen o.a. aan bod: KAA Gent, SV Zulte Waregem, KV Kortrijk, Luc Nilis, Lionel Messi, Emma Plasschaert, Elise Mertens en op pagina 34 en 35 ook Céline Dept in het artikel van Matthias Stockmans met als titel ‘Mijn droom is: de perfecte omhaal uitvoeren’.

Afgelopen weekend speelde KSV Bredene in 1ste provinciale thuis 5-5-gelijk tegen KSV De Ruiter terwijl het beloftenteam in derde provinciale met 8-1 won tegen K. Eendracht De Haan! Op zondag 16 december 2018 sluit KSV Bredene het jaar af met een thuiswedstrijd tegen KSKV Zwevezele B (aftrap om 15u) terwijl het beloftenteam van KSV Bredene al om 13u30 in de derde provinciale zal aantreden tegen SK Staden C.

Lees nog meer over Sport/Voetbal Magazine nummer 50 van woensdag 12 december 2018:
Sportmagazine.knack.be

Volg Céline Dept op Instagram via:
Instagram Céline Dept

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share