Weinig verandering in de 2de provinciale West-Vlaanderen. Terwijl ze bij VK Dadizele het poëtisch blijven verwoorden blijven zowel KVK Avelgem als FC Menen United aan de winnende hand.

Na minder dan een kwartier wedstrijd stond VK Dadizele al met 3-1 achter op bezoek bij het beloftenteam van Cerkelladies Brugge maar bij de rust stonden ze al met 3-4 op voorsprong. Kort voor het uur kon de thuisploeg langszij komen maar die 4-4 bleef niet op het bord staan want uiteindelijk won VK Dadizele nog met 4-7 dankzij o.a. vier doelpunten van Heleen Cailliau. De ommekeer in het scoreverloop en de overwinning zorgden achteraf voor deze tekst op hun facebookpagina:

We misten onze start en dat greep onze trainer duidelijk naar het hart maar tkwam toch in orde na 2x 3kart! 4-7 #byebyecercleladies #vkdaisel #vkdadizeleforthewin #winfie #gogogo

Leider KVK Avelgem won met ruime cijfers op bezoek bij DV Leffinge. Het werd 0-9 met o.a. 3 goals van Rebecca Deleersnijder, een dubbel van Catherine De Baere en verder nog doelpunten van Charlot Vermeeren, Silke Van Haetsdaele, Femke Van Braeckel en een owngoal van de thuisploeg. Het heeft inmiddels 66 punten uit 22 wedstrijden en 180 gescoorde doelpunten terwijl het maar 15 doelpunten moest toestaan!

KVK Avelgem nog altijd leider na de overwinning op bezoek bij DV Leffinge! Foto – (c) KVK Avelgem / CDB

FC Menen United won de derby tegen Eendracht Wervik met 4-0 dankzij doelpunten van Sam Vanderbemden (1-0, 26ste minuut), Chelsea Steenkiste op strafschop (2-0, 61ste minuut), Laura Demeyere (3-0, 65ste minuut) en Fleur Del’Haye (4-0, 84ste minuut). FC Menen United blijft op de tweede plaats staan op 6 punten van leider KVK Avelgem!

Dit waren alle uitslagen op de 24ste speeldag in de 2de provinciale West-Vlaanderen:
NSVD Handzame – FC Houthem 6-2;
KWS Desselgem – KSV Nieuwpoort 2-5;
KFC Sint-Joris Sport – SC Oostrozebeke 4-0;
FC Menen United – E. Wervik 4-0;
SK Staden B – KDC Ruddervoorde B 2-1;
DV Leffinge – KVK Avelgem 0-9;
Cerkelladies Brugge B – VK Dadizele 4-7;
FW Diksmuide Merkem C – Brielen Sport 4-0;