Nog voor het Club Brugge van Ivan Leko het op zaterdag 2 maart 2019 thuis in de Jupiler Pro League opnam tegen het STVV van Marc Brys speelde vrouwelijk blauw-zwart enkele uren eerder in de schaduw van het Jan Breydelstadion thuis tegen K. Massenhoven VC, een van de twee teams die in de heenronde in eerste klasse het team van Ingrid De Rycke en Leo Van der Elst een nederlaag toediende. Het was dus uitkijken wat er nu zou gebeuren.

U kan een samenvatting van Club Brugge – Massenhoven bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Club Brugge won dus thuis met 4-0 tegen K. Massenhoven VC. Amelie Verbeke trapte eerst tegen de paal vooraleer Chelsey Vanhooren de score opende met een kopbal na een vrije trap van Raquel Viaene (1-0, 18de minuut). Na een mooie aanval via Febe Vanhaecke, Julie Meseure en Chelsey Vanhooren trapte Charlotte Laridon kort voor de rust het tweede doelpunt van Club Brugge tegen de netten (2-0, 43ste minuut). Op aangeven van Amelie Verbeke tikte Charlotte Laridon in de 53ste minuut het derde doelpunt van de thuisploeg in doel (3-0) vooraleer ze zelf op aangeven van Elle Decorte met een bijzonder knap doelpunt de 4-0 in de winkelhaak knalde (54ste minuut). Massenhoven had zeker ook kunnen tegenscoren maar Sofie Haesmans vond Femke Schamp op haar weg, trapte nipt naast en trof ook nog de lat! In de stand blijft Club Brugge in de achtervolging op leider FWS Woluwe dat 47 punten telt uit 19 duels. Club Brugge heeft 41 punten en een wedstrijd minder gespeeld. Massenhoven staat op een gedeelde 5de plaats met SV Zulte Waregem. Beide teams hebben 29 punten uit 19 wedstrijden.