Share

Het Portugese nationale vrouwenteam, dat in de campagne op weg naar het WK 2015 in Canada in de groep van de Belgian Red Flames zat, oefent op weg naar het EK 2017 in Nederland tweemaal thuis tegen Oekraïne. Opmerkelijk is dat het eerste duel op zaterdag 19 september 2015 gespeeld wordt in het stadion dat de naam draagt van een ex-Gouden Schoen die in België meer dan bekend is. Sergio Conceiçao (ex-Standard, FC Porto, Inter en Lazio) heeft inderdaad in Taveiro een stadion dat naar hem genoemd is en daar gaat het team van bondscoach Francisco Neto nu dus oefenen. De tweede oefeninterland Portugal – Oekraïne wordt op maandag 21 september 2015 in Tocha gespeeld.

Lees meer over het Estadio Sergio Conceiçao:
Website Estadio Sergio Conceiçao

Lees over Sergio Conceiçao Belgische Gouden Schoen 2005:
Belga bericht 2005

Bekijk de video met de goals van België – Portugal (4-1) destijds op het Kiel:

Share