Share

De Portugese Voetbalbond (FPF) kwam na de laatste wedstrijden in de groepsfase maandagavond laat met het schema voor de klassementswedstrijden en de finale op de laatste wedstrijddag van de 23ste editie van de Algarve Cup.

Dit is het programma:

Wedstrijd voor de 5de/6de plaats: België – Rusland (in Vila Real de Santo Antonio om 14u lokale tijd dus 15u bij ons);
Wedstrijd voor de 7de/8ste plaats: Denemarken – Portugal (in Parchal, om 15u lokale tijd, 16u bij ons);
Wedstrijd voor de 3de/4de plaats: Ijsland – Nieuw-Zeeland (in Vila Real de Santo Antonio om 17u30 lokale tijd, dus 18u30 bij ons);
Finale: Canada – Brazilië (in Parchal, om 18u30 lokale tijd, dus 19u30 bij ons).

Bondscoach Ives Serneels en assistente Tamara Cassimon hebben dus voor de 50ste keer de leiding over de Belgian Red Flames in het duel tegen Rusland in het Estadio Municipal van Vila Real de Santo Antonio met aftrap 15 uur Belgische tijd twee dagen nadat bekend werd dat de Russische tennisvedette Maria Sharapova tijdens de recente Australian Open betrapt werd op doping!

Lees meer over de allereerste winst van België in de allereerste deelname aan de Algarve Cup:
Vrouwenteam.be

Bekijk ook de video met jawel alle doelpunten uit het duel tegen Denemarken met dank aan de KBVB:

Luister eveneens naar alle captains op dit tornooi met o.a. Marta (Brazilië), Edite Fernandes (Portugal), Johanna Rasmussen (Denemarken), Ksenia Tsybutovich (Rusland), Margret Lara Vidarsdottir (Ijsland), Abby Erceg (Nieuw Zeeland), Christine Sinclair (Canada) en Janice Cayman (België).

Share