Share

KRC Genk Ladies, het voorbije seizoen 3de in de Belgische Super League en halve finalist in de Beker van België, maakte op maandag 3 juni 2019 bekend dat het een opvolger gevonden heeft voor de naar KFC Diest vertrekkende Guido Brepoels.

De keuze is gevallen op de 45-jarige Eddy Bokken, die het voorbije seizoen al assistent was van Guido Brepoels en die functie tot ieders tevredenheid uitoefende, zo staat te lezen op de website van KRC Genk Ladies. Hij beschikt over het UEFA A-diploma en hij was eerder hulpcoach bij Patro Eisden Maasmechelen.

Eddy Bokken wordt de nieuwe coach van KRC Genk Ladies! Foto – (c) KRC Genk Ladies/Dave Rietbergen

KRC Genk Ladies wenst op die manier de succesvolle werkwijze van vorig seizoen verder te zetten en geeft daarom het volledige vertrouwen aan Eddy Bokken. Guido Brepoels gaat uiteindelijk toch niet helemaal weg want hij blijft als raadgever verbonden aan het vrouwenvoetbalteam van KRC Genk Ladies. Hij zal bovendien regelmatig aanwezig zijn, zo staat nog te lezen op de website van KRC Genk Ladies dat inmiddels ook al drie inkomende transfers bekendmaakte. De 19-jarige Morgane Aelen komt over van Standard, de 21-jarige doelvrouw Céline Voyeux komt over van DV Tongeren en de 25-jarige Emma Coolen verliet VC Moldavo voor een nieuw avontuur in Limburg!

De technische staf van de club is wel nog niet compleet. De functie van hulptrainer staat nog vacant. Geïnteresseerden kunnen daarvoor mailen naar info@ladiesgenk.be

Voor nog meer over KRC Genk Ladies ga naar:

https://www.ladiesgenk.be/nl/news/detail/472/transfernieuws

Voor interviews met Belgische en internationale speelsters kan U terecht op:
Vrouwenteam TV

Share