Share

De zomervakantie is begonnen maar het weer laat het afweten. Anders hadden de Belgische vrouwenteams misschien even aan beach soccer kunnen doen. De speelsters van de Brabantse eerste provincialer RWDM Girls kregen afgelopen zaterdag 27 juni 2020 op uitnodiging van Newteam Beach Soccer Brussels in Eigenbrakel een kennismaking.

En dat viel blijkbaar enorm mee want de RWDM Girls willen meer van dat, zo liet Jérémy Chojnowski, de voorzitter van Newteam Beach Soccer Brussels aan de krant La Capitale weten. Jérémy Chojnowski is overigens voor de maand september van dit jaar nog op zoek naar speelsters voor het Belgische team dat dit jaar aan de Europabeker Beach Soccer mag deelnemen. Ook Ramzi Bouhlel, de coördinator van de RWDM Girls was na afloop van de eerste speelminuten beach soccer een blij man: “In deze moeilijke tijden waarin we wekenlang amper buiten konden vanwege het coronavirus konden de speelsters eindelijk eens iets anders zien.”

RWDM Girls heeft in het komende seizoen in de 1ste provinciale Brabant als tegenstanders Olympia Wijgmaal, het beloftenteam van KHO Wolvertem Merchtem, KFC Herent, KVV Kester-Gooik, FC Herne, FC Tildonk, RWL Sport, Boutersem United, SK Leeuw, Miecroob Veltem, SNA Keiberg, het beloftenteam van DVC Eva’s Tienen en Sparta Lombeek. De competitie start in principe in de eerste week van september 2020!

U kan het volledige artikel lezen via:

La Capitale / Sud Presse

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share