Share

Ex-Belgisch jeugdinternational en ex-speelster van Standard Vanessa Licata is voorlopig nog altijd vermist sinds ze op woensdag 1 juli 2020 haar woning verliet in de Rue des Pierres in Seraing. Haar wagen, een witte Volkswagen Polo, werd een dag later op donderdag 2 juli 2020 gehavend teruggevonden in Villeneuve-d’Ascq, vlak over de Belgische grens.

De 29-jarige Vanessa Licata is bekend in het Belgische vrouwenvoetbal aangezien ze Belgisch jeugdinternational was en ook met Royal Standard de Liège mee 3 titels veroverde. Ze heeft op dit moment ook medische zorgen nodig. Wie meer informatie heeft over deze verdwijning kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30300 of mailen naar opsporingen@police.belgium.eu.

Lees nog meer via:

Sudinfo.be

en via:

France 3 – regions

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share