Share

Op dinsdag 28 juli 2020 heeft de KBVB in overleg met zijn vleugels Voetbal Vlaanderen en ACFF alsook met de Pro League beslist om één en ander uit te stellen en dat niet alleen bij de mannen maar ook in het vrouwenvoetbal.

Dit is het volledige bericht:

‘Beker van België 2020-2021 uitgesteld’

Door de verstrengde Covid-19 maatregelen in de provincie Antwerpen heeft de KBVB in overleg met zijn vleugels Voetbal Vlaanderen en ACFF alsook met de Pro League beslist om de eerste 5 speeldagen van de bekercompetitie 2020-2021 bij de mannen en de eerste 3 speeldagen van de bekercompetitie 2020-2021 bij de vrouwen uit te stellen.

Het verbod om in de provincie Antwerpen te voetballen, heeft gevolgen voor het bekertoernooi over heel het land. De eerste ronde bij de mannen stond geprogrammeerd voor het weekend van 8 en 9 augustus, de eerste ronde bij de vrouwen stond geprogrammeerd voor het weekend van 15 en 16 augustus.

Een nieuwe startdatum zal vastgelegd worden in functie van de (provinciale) Covid-19 maatregelen en in nauw overleg met de vleugels en de Pro League. (Bron: KBVB)

Dit zijn de bekerwedstrijden waarover het gaat:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Share