Share

Op zaterdag 26 september 2020 ging het provinciale vrouwenvoetbal in Oost-Vlaanderen dit seizoen als laatste van start. Het was meteen uitkijken naar een leuke affiche in de eerste provinciale tussen KFC Merelbeke en het gepromoveerde KVC De Toekomst Borsbeke, het enige team dat vorig seizoen in het vrouwenvoetbal alle competitiewedstrijden won.

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Er viel dus slechts één doelpunt in deze wedstrijd en dat werd in het begin van de tweede helft gescoord door Annelies Van Den Steen (0-1, 54ste minuut). KFC Merelbeke probeerde daarna onder leiding van coach Tim Schepmans nog terug te slaan maar de gelijkmaker kwam er niet. KVC De Toekomst Borsbeke haalde zo onder leiding van trainer Geert Vindevogel zijn eerste driepunter in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen.

Luister naar captain en matchwinnares Annelies Van Den Steen (KVC De Toekomst Borsbeke) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar captain Amber Covent (KFC Merelbeke) dankzij Vrouwenteam TV:

Op vrijdag 2 oktober 2020 gaat de competitie verder voor beide ploegen. KFC Merelbeke gaat dan om 20 uur op bezoek bij SK Erembodegem terwijl KVC De Toekomst Borsbeke het om 20 uur 15 thuis in het Vredestadion aan de Pastorijstraat opneemt tegen KAFC Waarschoot.

KFC Merelbeke voor de aftrap van het openingsduel in de competitie tegen KVC DT Borsbeke! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Op zaterdag 10 oktober 2020 gaat KVC De Toekomst Borsbeke op de 3de speeldag op bezoek bij het beloftenteam van KSV Sottegem met aftrap om 17 uur. Een kwartier later ontvangt KFC Merelbeke dan voor eigen publiek KSC Excelsior Mariakerke.

KVC De Toekomst Borsbeke vlak voor een nieuw avontuur voor het eerst in de 1ste provinciale Oost-Vlaanderen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

 
Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal ga naar:

 

 

Share